Milica Đurđević kandidat za predsednika Srbije

Izvor: B92, 06.Feb.2022, 18:16

Milica Đurđević kandidat za predsednika Srbije

Srpska stranka Zavetnici danas je donela odluku da na predstojeće parlamentarne izbore zakazane za 3. aprila izlazi samostalno.

Kandidat za predsednika Srbije biće predsednica stranke Milica Ðurđević Stamenkovski.

Ona je naglasila da su Zavetnici prema istraživana treća najača politička snaga u Srbiji.

Odluka je doneta na stranačkoj skupštini u Kombak areni, kojoj su prisustvovali članovi Predsedništva, Upravnog i Izvršnog odbora, kao i predsednici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lokalnih odbora, kao i 1.126 od 1.200 pozvanih delegata.

Durđević Stamenkovski naglasila je da su Zavetnici spremni za kampanju, da nisu odustali od svojih programskih načela za 10 godina, da će se boriti za pitanja porodice, privrede i za KiM.

Ona je upozorila da sa druge strane protivnici već krenuli u kampanju protiv njih.

"Svaki napad neka vas ne plaši, već neka vam bude dokaz da svakog dana imamo sve veću podršku i da će predsednički kandidat Zavetnika ući u drugi krug i postati predsednik svakog grđana Srbije", poručila je Ðurđević Stamenkovski članovima i simpatizerima stranke.

"Našim uverenjima ne želimo da trgujemo i nemamo nameru da budemo Šapić ovih izbora", rekla je ona i dodala da su to želeli sada bio najbolji trenutak za to.

Navela je i da nemju nameru da skapaju koaliciju sa SNS jer se ne slažu sa njihovom potlitikom.

Zavetnici izlaze na izbore u nameri da budu stožer koji će formirati vladu i nuditi svoje programske ciljeve i uslove.

Naglasla je da će za parlamet u kojoj će biti Zavetnici, Kosovo uvek biti deo Srbije,da njihovi poslanici neće usvajati antiporodične zakone, neće dozvoliti da se Ustavom bagateliše, da se Ustav obesmišljava.

Poručila je onima koji su mislili da Zavetnici mogu da se kupe da sve ono što su radili i stvarali za šta su se borili 10 godina nema cenu.

"Ovo nije pijaca, ove vrednosti pretrajaće svako vreme, ovo je buduća Srbija ja sam sa budućom Srbijom koja će pobediti 3. aprila", rekla je ona.

Dodala je da ne zeli da govori o političkoj konkureciji jer oni za Zavetnike ne postoje kao ni oni koji su pokušali lažima da zaustave talas i snagu koju Zavetnici donose.

"Kao što nekim devojkama traže momke za svadbu od nas su pokušali da naprave putujuće trgovce da i mi postanemo deo scene ogrezle u politkanstvo i licemerje", rekla je Ðurđević Stamenkovski i podsetila na mnoge etikete koji su im, kako je rekla prišivali, od toga da se povlače do toga da su podelili resore i fotelje.

Sve su napisali samo nisu nas pitali jer saglasnost za tavku potličku trgovini nisu imali niti će je ikad imati, rekla je ona i navela da će se obraćati porodicama, majkama, ženama, omladini, radinicima, seljacima ali i biračima drugih stranaka.

Pozvala je sve članove da osokole pirjatelje, komšije, znane i neznane, da se obrate apstinetima da glas daju Zavetnicima, koji će časno i dostojanstveno braniti podrušku svakog čoveka i neće dozvoliti da proces buđenja Srbije završi u ćorsokaku.

"Nas progam nisu obećanja već zavet koji smo dali precima koji su se borili upravo za tu našu zemlju, ćirilicu, svako dete, nošnju, svaki deo Srbije, potok, ... naša je obaveza da damo sve da ostanemo na tom putu...", rekla je ona.

Zavetnicima su podršku dali i na skupu govorili profesor geopolitike, publicista, naučni istraživač Dušan Proroković, primarijus kardiohirurg Mladen Kočica, privrednik i inovator u oblasti vojne industrije Mile Dragić i geopolitički analitičar i nekadašnji savetnik Milorada Dodika Srdan Perišić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Milica Đurđević Stamenkovski kandidat za predsednika Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Feb.2022

Srpska stranka Zavetnici danas je donela odluku da na predstojeće parlamentarne izbore zakazane za 3. aprila izlazi samostalno, a kandidat za predsednika Srbije biće predsednica stranke Milica Đurđević Stamenkovski...Ona je naglasila da su Zavetnici prema istraživana treća najjača politička...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.