Izvor: Piplmetar.rs, 20.Sep.2023, 01:30

Milica Dabović progovorila o raskidu sa Darkovim kumom, pa šokirala: „Svi bivši su me pokrali“

„Da su mi bitne materijalne stvari, našla bih momke koji imaju novca“, rekla je Milica

Bivša košarkašica Milica Dabović raskinula je devetomesečnu vezu sa dečkom Milanom Cvetkovićem, venčanim kumom Darka Lazića i Ana Sević, o čemu je obavestila svoje pratioce putem Instagrama.
Večeras se prvi put pojavila na javnom događaju nakon rastanka od njega, a kako nam je otkrila, oseća se odlično.
– Ja sam super – počela je ona i dodala da >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << joj je divno što je ponovo sama.
Iskreno, pa lep je osećaj. Ja sam zaboravila kakav je to osećaj. Ali ovih par dana sam dobro. Ja to proživlajavam, ja sam emotivna osoba, mene bole neke stvari.
Ipak, priznaje da je lepše biti u vezi i imati nekoga nego biti sam.
Lepše je u vezi, kad imaš nekog ko te voli, pazi i čuva. Ja to dugo nisam imala, doživela sam sada i prijalo mi je to sve. Ne želim više da pričam o njemu više. To je bila takva ljubav… Moralo je da se desi da se razdvojimo. Baš mi je žao – iskrena je ona.
Ona se požalila i na loš izbor partnera.
Verujem da me prava ljubav čeka. Mora da bude dobar. Nisu mi bitne materijalne stvari. Da su mi bitne materijalne stvari, našla bih momke koji imaju novca, a ne one koji me pokradu (smeh). Retka osoba koja je u živ našla one koji su joj sve uzeli. Neki muškarci nisu muškarci. Ja sam shvatila da treba da probam da bih znala – rekla je ona.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

„Muškarcima dajem sve!“ Milica Dabović otvorila još jedan PROFIL na OnliFensu, a evo i zašto

Izvor: Piplmetar.rs, 20.Sep.2023

Milica Dabović progovorila je o odnosu sa doskorašnjim partnerom, kumom Darka Lazića – Milanom, ali i poslednjih godina nezaobilaznoj temi kada je bivša košarkašica u pitanju, OnliFensu.. ...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.