Mili: Vojnici SAD imaju blagu traumatsku povredu mozga

Izvor: B92, 30.Jan.2020, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mili: Vojnici SAD imaju blagu traumatsku povredu mozga

Kod vojnika koji pate od traumatskih povreda mozga nakon iranskih raketnih udara na bazu u Iraku početkom meseca do sada su dijagnostifikovani blagi slučajevi.

Izjavio je danas general Mark Mili, načelnik Generalštaba američke vojske.

"Dijagnoza koju imamo za sve ljude koji su do sada dijagnostikovani je blaga traumatska povreda mozga", rekao je Mili na konferenciji za štampu, preneo je Rojters.

"To je dijagnoza koja nam je do sada prijavljena", dodao je.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Osveta za Sulejmanija: Najmanje 50 američkih vojnika ranjeno u iranskom napadu

Izvor: Večernje novosti, 30.Jan.2020

Kod vojnika koji pate od traumatskih povreda mozga nakon iranskih raketnih udara na bazu u Iraku početkom meseca do sada su dijagnostifikovani blagi slučajevi Kod vojnika koji pate od traumatskih povreda mozga nakon iranskih raketnih udara na bazu u Iraku početkom meseca do sada...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.