Izvor: Beta, 07.Sep.2010, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miletić: Dogadjaji u Pazaru ne ugrožavaju bezbednost

BEOGRAD, 7. septembra 2010. (Beta) - Načelnik Generalštaba Vojske Srbije (VS) general-potpukovnik Miloje Miletić izjavio je danas da je stanje bezbednosti u državi "stabilno" i da nedavni dogadjaji u Novom Pazaru ne mogu da ga ozbiljno ugroze.

Miletić je novinarima u Generalštabu rekao da dogadjaje u Novom Pazaru "ne treba ni preceniti ni potceniti", ali da ti dogadjaji ukazuju da u tom delu Srbije postoji problem, koji mora da se reši mirnim putem.

Govoreći o stanju na severu Kosova, Miletić je rekao da postoji "odredjena tenzija" u iščekivanju odluke Generalne skupštine UN, ali izrazio nadu da će diplomatski napori Vlade i predsednika Srbije dati rezultat i da će problemi na Kosovu i Metohiji biti rešeni mirnim putem.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čiplić nije očekivao sukobe

Izvor: NaDlanu.com, 07.Sep.2010

BEOGRAD, 7. septembra 2010. (Beta) - Ministar za ljudska i manjinska prava Svetozar Čiplić izjavio je u utorak da nije očekivao da može doći do sukoba u Novom Pazaru u meri u kojoj se to dogodilo, kao i da je loše to što je muftija Islamske zajednice u Srbiji Muamer Zukorlić pozvao strane posmatrače...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.