Mileta tašta dočekuje kao sina

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jul.2011, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mileta tašta dočekuje kao sina

Hanoverski zet Mile Kitić (58) nedavno je posle koncerta u Štutgartu i Nirnbergu "skoknuo" do Hanovera gde mu ćerka Elena s bakom Mirom provodi deo raspusta.

Popularni pevač u ovom gradu poseduje stan i vikendicu, u kojoj se kako kaže, veoma rado zadržava. Tako je u prekrasnom zelenilu vikendice uživao u lepom vremenu i uz roštilj koji mu je pripremila tašta Mira Jondić, koja ga uvek dočekuje kao sina.

Ovaj put Mileta su dočekali i kumovi Drago i Miljana Hadžić >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << s ćerkama Dajanom (19) i Julijom (15), a u druženju s popularnim pevačom uživala je i četrnaestogodišnja Dajana Jondić koja je iz Doboja došla u posetu tati Peri.

- Marta i ja upravo završavamo naš novi, jubilarni album "Paklene godine". Ovih dana sa suprugom Martom i ćerkom putujem u Tursku na odmor, koji nažalost, zbog već zakazanih nastupa u Bosni, neće trajati duže od 12 dana - kaže Mile, koji osim o muzici rado priča o kosmičkim letovima u vasionu i, naravno, o tenisu.

- Nole je veliki čovek i sportista. Englezi su mu nudili velike pare da pređe kod njih, ali on ih je glatko odbio - kaže Mile, koji i sam igra tenis i živi sportski.

Istina, on je s kumom Dragom nazdravio šljivovicom i popio jedno ohlađeno "varšstajn" pivce, ali uz omanju porciju roštilja pomešanog sa pečurkama i pečenim paprikama i na tome se i završilo.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mile Kitić na odmoru posle rada na jubilarnom albumu

Izvor: Svet, 13.Jul.2011

Hanoverski zet Mile Kitić (58) nedavno je posle koncerta u Štutgartu i Nirnbergu "skoknuo" do Hanovera gde mu ćerka Elena s bakom Mirom provodi deo raspusta. Popularni pevač u ovom gradu poseduje stan i vikendicu, u kojoj se kako kaže u razgovoru za "Vesti", veoma rado zadržava.

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.