Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Jan.2020, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milenković: Nije pronađena veza porodice Vučić sa slučajem Jovanjica

Načelnik Četvrtog odeljenja Uprave kriminalističke policije za grad Beograd Slobodan Milenković izjavio je danas da je kompletna istraga slučaja Jovanjica sprovedena adekvatno i zakonito i da od njenog početka nije bilo nikakvih pritisaka od bilo koga iz MUP-a.

Milenković je takođe naveo da ni u jednom segmentu obrade nije pronađena bilo kakva veza porodice Vučić sa slučajem Jovanjica.

"Zbog brojnih netačnih i neistinitih informacija želim da upoznam javnost >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << sa slučajem Jovanjica. Кompletnom akcijom lično sam rukovodio, a u akciji je učestvovalo 50 policijskih službenika Četvrtog odeljenja UКP-a, odnosno Odeljenja za borbu protiv droga", rekao je Milenković, navodi se u saopštenju MUP-a.

On je apelovao na sve da ne vrše pritisak putem medija na policijske službenike koji rade profesionalno i zakonito u interesu zaštite prava i sloboda građana Srbije.

Ministarstvo unutrašnjih poslova koje je prenelo izjavu Milenkovića apelovalo je na pojedince da "prestanu sa plasiranjem raznoraznih neistina zarad sticanja kojekakvih koristi i poena, a kojima nanose štetu ugledu MUP-a".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP i načelnik Milenković o pisanju medija u slučaju "Jovanjica"

Izvor: RTS, 10.Jan.2020

Načelnik Odeljenja za narkotike beogradske policije Slobodan Milenković oglasio se povodom slučaja "Jovanjica" i izjavio da je kompletnom akcijom lično rukovodio, a da je u akciji učestvovalo pedeset policijskih službenika Četvrtog odeljenja Uprave kriminalističke policije, odnosno Odeljenja...

Nastavak na RTS...

Slobodan Milenković: Nije pronadjena bilo kakva veza porodice Vučić sa slučajem Jovanjica

Izvor: Beta Video, 10.Jan.2020

BEOGRAD - Načelnik Četvrtog odeljenja Uprave kriminalističke policije za grad Beograd Slobodan Milenković naveo je da ni u jednom segmentu obrade nije pronadjena bilo kakva veza porodice Vučić sa slučajem Jovanjica. (CH2) Beta/MUP

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.