Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2021, 12:26

Milena Radulović stigla na sud! Glumica u pratnji advokata daje izjavu o zlostavljanju u Mikinoj školi (FOTO)

Od trenutka kada je saopšteno je da je Aleksić uhapšen zbog sumnje da je silovao i seksualno napastvovao svojih šest učenica, još 20 devojaka je podnelo prijavu policiji

Glumica Milena Radulović stigla je u Palatu pravde gde će dati izjavu, nakon hapšenja poznatog profesora glume Miroslava Mike Aleksića, kog je više devojaka optužilo za seksusalno zlostavljanje.

Podsetimo, prema ranijim saopštenjima iz MUP-a, Aleksića su pored Milene prijavile, za isti zločin, i I. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << I., I. V. i M. Đ. pod sumnjom da je on u vremenskom periodu 2012-2020. u prostorijama škole glume u Beogradu, čiji je vlasnik, seksualno napastvovao pet svojih učenica, od kojih su dve za vreme izvršenja krivičnog dela bile maloletne.

Takođe, da podsetimo, Milena Radulović je detaljno navela kroz koji pakao je prošla.

- Imala sam 17 godina kada me je silovao, u novembru 2012. Sve je pažljivo isplanirao. Govorio mi je da je to radio iz pedagoških razloga. Vodio je računa da se seksualno zlostavljanje dogodi u toku časa, u sobi pored one u kojoj su bili učenici. Koristio je situaciju što smo bile u šoku. Posle svega što sam preživela, prošla sam kroz različite faze. Pojavio se ogroman osećaj krivice. I kako da sve ispričam roditeljima?! Njegova manipulacija i ide ka tome da vam usadi ogroman osećaj odgovornosti, saučesništva, krivice. Zato sam odlučila da više ne ćutim. Ovo je stvar koja mora da se dovode do kraja - reka je Milena Radulović.

Juče je advokat Nemanja Jolović otkazao je punomoćje Aleksiću, iz razloga lične prirode.

- Otkazao sam punomoćje zbog sukoba interesa. Saznao sam da sam u ličnim i poslovnim odnosima sa jednim od roditelja oštećenih u ovom predmetu i zbog toga ne mogu da zastupam Aleksića - rekao je Jolović.

Milena Radulović je prva istupila i govorila o tome šta je preživela, i optužila je Aleksića da ju je silovao kada je imala 17 godina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Milena Radulović u Tužilaštvu pet sati davala izjavu

Izvor: RTS, 20.Jan.2021

Glumica Milena Radulović je u Višem tužilaštvu više od pet sati davala izjavu nakon hapšenja poznatog profesora glume Miroslava Mike Aleksića kojeg je više devojaka optužilo za seksualno zlostavljanje. . Glumica je u Više tužilaštvo stigla oko 11 časova, u pratnji...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.