Izvor: Kurir, 29.Mar.2010, 03:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milena: Majo, ti si đubre!

Svađa između Maje Odžaklijevske i Milene Ćeranić na seoskom imanju u Lisovićima umalo se nije završila fizičkim obračunom dveju pevačica! Rasprava je počela tako što je Milena zamolila Maju da joj objasni šta treba da uradi s kantom u kojoj se nalazilo brašno, a kad je starija koleginica započela priču, Ćeranićeva se samo okrenula i bez reči, nezainteresovana za ono što joj ova govori, pošla u drugu prostoriju. Odžaklijevskoj je tad pao mrak na oči. 

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Žestoka svađa Maje i Milene

Izvor: Svet, 29.Mar.2010

Pevačice Maja Odžaklievska i Milena Ćeranić žestoko su se posvađale zbog kante za brašno. Nakon što je Milena pitala Odžaklievsku da joj objasni gde se nalazi kanta i u pola Majinog odgovora se okrenula i otišla, starija pevačica je planula zbog takvog ponašanja i osula paljbu. Ali, ni mlađana...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.