Milanu od srca

Izvor: Vesti-online.com, 19.Jun.2018, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milanu od srca

Nešto više od mesec dana je prošlo kada smo poslednji put pisali o nevoljama porodice Milana Rabrenovića (16) iz Priličkog Kiseljaka kod Ivanjice, obolelog od autizma. Međutim, ovog puta beležimo i jednu lepu vest, a to je da je neko čak iz daleke Australije mislio na njega i poželeo da mu pomogne.

U to ime, posredstvom naše sidnejske Redakcije, G. O. iz Liverpula, uputio je Rabrenovićima dar od 220 dolara. Zašto je odlučio da pomoć pošalje upravo porodici Rabrenović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nije teško odgonetnuti.

Dovoljno je reći da se Milan već punih 15 godina samopovređuje i da je agresivan prema svima u porodici. Nije samostalan i potrebna mu je briga 24 sata. Nosi pelene, ima problem sa kolenima i loš apetit, zbog čega mu je potrebna posebna ishrana, lekovi, vitamini, fizikalne terapije...

Sve to mnogo košta i njegovu skromnu porodicu dovodi do situacije kada se bori samo za ono najosnovnije.

Da bi se njegovo stanje koliko-toliko poboljšalo, Ivan i Danijela Rabrenović, tragom novosti u medicini, došli su do saznanja da bi terapija matičnim ćelijama mogla da pomogne. Međutim, da bi Milan dobio šansu i otišao u Beč na ovakav vid lečenja, potrebno je čak 10.000 evra koje njegovi skromni roditelji sami ne mogu da obezbede.

Zato će ih sigurni smo, ovaj prilog iz daleke Australije veoma obradovati.

A šta će Rabrenovići poručiti u znak zahvalnosti kada donacija stigne na njihov kućni prag, njihov dobročinitelj saznaće u jednom od narednih izdanja našeg lista.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.