Milanović dobacio Plenkoviću i ministrima: Di ste, partizani? VIDEO

Izvor: B92, 22.Jun.2021, 13:21

Milanović dobacio Plenkoviću i ministrima: "Di ste, partizani?" VIDEO

Zagreb -- Danas je u Spomen-parku Brezovica kod Siska održana komemoracija Dana antifašističke borbe, a Milanović se na neobičan način obratio Plenkoviću i ministrima.

Ove godine događaj je organizovala vlada, a premijeru Andreju Plenkoviću je to bio prvi put da je otišao na Brezovicu.

S njim su bili potpredsednik vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, potpredsednik vlade i ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović, potpredsednik vlade Boris >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Milošević i ministar nauke i obrazovanja Radovan Fuchs.

Milanović: Gde ste, partizani?

Predsednik Zoran Milanović je istovremeno bio u Brezovici. Prolazeći pored Plenkovića i ministara, Milanović rekao im je: "Di ste, partizani?"

Ni premijer ni ministri nisu odgovorili.

Šef kabineta predsednika Orsat Miljenić rukovao se sa premijerom i ministrima.

Plenković i Milanović su se samo mimoišli. Tek kada su seli jedan pored drugog, rukovali su se i to je bilo sve, među njima nije bilo razgovora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.