Milanović: Žao mi je ako srpskim zvaničnicima nije po volji

Izvor: B92, 09.Avg.2020, 16:55

Milanović: Žao mi je ako srpskim zvaničnicima nije po volji

Hrvatski predsednik Zoran Milanović rekao je danas povodom komentara iz Srbije na prisustvo Borisa Miloševića obeležavanju "Oluje" da je to stvar Hrvatske.

Kazao je i da mu je žao "ako im nije po volji".

On je naveo da nije pratio komentare iz Srbije tim povodom, prenosi N1.hr.

"To je naša stvar u Hrvatskoj. Ako im nije po volji, žao mi je, mislim da smo dali sve od sebe i više od toga. Ovo je naša zemlja i biće onakva kako se mi dogovorimo", rekao je Milanović u Sinju gde prisustvuje manifestaciji Sinjska alka.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Presednik Hrvatskog sabora: Žal zbog poruka iz Srbije

Izvor: Danas, 09.Avg.2020

Predsednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković izjavio je danas da mu je žao zbog negativnih poruka koje poslednjih dana dolaze iz Srbije povodom odluke Borisa Miloševića da prisustvuje obeležavanju godišnjice Oluje, istakavši da Hrvatska gradi svoje društvo i da će nastaviti da se kreće u...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.