Milanović Vučiću: Hoćete da dođete u Jasenovac, evo ja ću vam biti domaćin

Izvor: Beta, 24.Apr.2023, 22:52

Milanović Vučiću: Hoćete da dođete u Jasenovac, evo ja ću vam biti domaćin

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović rekao je danas da ne vidi problem da u Jasenovac dođe srpski predsednik koji ima "bogatu istoriju putovanja po Hrvatskoj i svakakve priče po Glini", prenosi večeras N1 Zagreb."Ali evo, gospodine predsedniče Srbije, hoćete da dođete u Jasenovac, gde je juče bio ceo državni samit, evo ja ću vam biti domaćin", rekao je Milanović.N1 Zagreb piše da su ovog vikenda stizale poruke iz Bosne i Hercegovine o otcepljenju Republike Srpske i njenom pripajanju Srbiji, i da je Milanović na pitanje treba li biti zabrinut zbog poruka Vučića i predsednika RS Milorada Dodika, odgovorio "i da i ne"."Da, jer to nije realno i neće biti tako. Nije odgovorno da ljudi stvaraju iluzije i potpiruju želju. BiH je tu i ostaće takva kakva jeste. To nije zabrinjavajuće jer je potpuno nerealno. Uz čiju pomoć će se ovo dogoditi? Rusija? Moj prijateljski savet braći Srbima, hajde ljudi, opametite se. Nema pomoći od Rusije, nikada niste imali. Bugari su imali koristi jer su ih oslobodili od Turaka, vi niste. Kako sada mislite da se otcepite od BiH? Ta pretnja je stalna kad god se čini da Dodik negde propušta vodu", pojasnio je Milanović.N1 podseća da je Dodik u nedelju na ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milanović Vučiću: Hoćete da dođete u Jasenovac, evo ja ću vam biti domaćin

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Apr.2023

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović rekao je danas da ne vidi problem da u Jasenovac dođe srpski predsednik koji ima "bogatu istoriju putovanja po Hrvatskoj i svakakve priče po Glini", prenosi večeras N1 Zagreb.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.