Milanović: To je kao da ti iskopam oko, pa kažem nema veze, Bog ti je dao dva

Izvor: B92, 17.Jul.2023, 13:03

Milanović: "To je kao da ti iskopam oko, pa kažem nema veze, Bog ti je dao dva"

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović, prisustvovao je danas ispraćaju hrvatskog kontingenta u Poljsku u kasarni Bilogora u Bjelovaru.

Nakon toga je odgovarao na pitanja novinara, i komentarisao gasni skandal u HEP-u.

"Skeptičan sam prema odredbama Ustava koje se ne koriste 30 ili 20 godina, verovatno postoji razlog za to. Otvoreno staneš na nečiju stranu. Razumem njihove porive i motive. Postoji slučaj tipičnog kriminalnog nemara. Smrdi na to. Država je oštećena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za iznos koji ne dozvoljava nekim od ovih momaka da ustanu iz fotelja. Mnogo više je pokradeno. Neka razmisle još malo. Ne želim proceduralno da stanem na stranu, iako lično jesam, moji stavovi su jasni. Pa nisam ja doveo HDZ na vlast. Niko se nije javio, mogu i ne moram da slušam njihove konferencije. Možda je tamo rečeno sve što je trebalo da se kaže", rekao je Milanović.

"Kažem da je bilo mnogo velikih šteta, svakakvih prevara, argument koji sam čuo od jednog ministra je da je samo jedna ušteda smanjena, to je kao da ti izvadim oko, pa ti kažem, nema veze, Bog ti je dao dva oka. Očigledno je da su odnosi među nekim ljudima pogubni. Ne pričaju, mrze se, nameštaju jedni druge...", rekao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.