Milanović: Bili ste sjajni, a nisam ni ja tako loš

Izvor: B92, 05.Nov.2015, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milanović: Bili ste sjajni, a nisam ni ja tako loš

Hrvatski premijer Zoran Milanović čestitao je svim ministrima u vladi na njihovom radu u protekle četiri godine i ocenio da su radili dobro, piše "Večernji".

Kako kaže, to će im biti dovoljno kako bi dobili novi mandat.

"Čestitam i zahvaljujem svima. Zadovoljan sam s vama, bili ste sjajni, a nisam ni ja bio baš tako loš", poručiuo je premijer na poslednjoj sednici vlade u Banskim dvorima, tri dana uoči parlamentarnih izbora.

Smatra da su svi u vladi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << radili za dobrobit svoje zemlje, najbolje što su mogli.

"A to najbolje je objektivno dobro. Videćemo što nosi narod, spremni smo za još jednu proveru poverenja", kaže Milanović koji je, uz aplauz ministara, zaključio da su "svi radili dobro, neki bolje, neki samo dobro", a on "recimo, jedva dobro".

Ali, uveren je, to je dovoljno za još jedan mandat.

Inače, na poslednjoj sednici u ovom mandatu, ministri u Milanovićevoj vladi odobrili su i oko 10,7 miliona kuna kako bi se podmirili troškovi za zbrinjavanje izbeglica.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.