Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Mar.2024, 18:03

Milanović: Ako se Ustavni sud usudi da poništi izbore, to će biti državni udar

Hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavio je danas da se neće obazirati na upozorenje Ustavnog suda Hrvatske da ne sme da učestvuje u izbornom procesu i da će, ukoliko se taj sud, kako je rekao, usudi da poništi izbore, to biti "državni udar". Milanović je na Plitvicama ponovio da se upozorenje Ustavnog suda ne odnosi na njega jer nije reč o odluci.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"TO ĆE BITI DRŽAVNI UDAR" Zoran Milanović UPOZORIO Ustavni sud u susret izborima u Hrvatskoj: Mogu da unesu veliki nered

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2024

Hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavio je danas da se neće obazirati na upozorenje Ustavnog suda Hrvatske da ne sme da učestvuje u izbornom procesu i da će, ukoliko se taj sud, kako je rekao, usudi da poništi izbore, to biti "državni udar".

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.