Izvor: B92, 02.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milanka Karić u izbegličkom kampu

Beograd -- Nosilac liste PSS-a Milanka Karić posetila izbeglički kamp u Resniku i podelila paketiće deci u tom kampu.

Raseljeni su upoznali Milanku Karić da nisu ostvarili glasačko pravo, socijalno osiguranje, da država i vlast ne brinu o njima, da su prepušteni sami sebi i da se osećaju kao građani drugog reda, piše u saopštenju.

Kako se navodi, raseljeni su rekli da ih je aktuelna vlast u prethodnoj kampanji obilazila, mnogo toga obećala i da se sada osećaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prevarenim i izmanipulisanim.

Oni su istakli, napominje se u saopštenju PSS-a, da je njihova "jedina nada" Pokret Snaga Srbije - Bogoljub Karić.

Milanka Karić je podelila je oko 60 paketića deci u kampu i poručila da je akcenat PŠ-a jačanje socijalne politike, a da će sprovodenjem projekta Kosovo-Evroregija biti omogućeno raseljenima da se vrate na svoja ognjista i da od sopstvenog rada žive život dostojan svakog čoveka.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.