Izvor: Nezavisne Novine, 16.Maj.2018, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Tegeltija će primiti Muriza Memića na sastanak

SARAJEVO - Nakon skupa građana na Vilsonovom šetalištu u Sarajevu, koji su podržali porodice nastradalih mladića Dženana Memića i Davida Dragičevića, Visoki sudski tužilački savjet (VSTS) obavijestilo je Dženanovog oca Muriza Memića da će ga predsjednik VSTS-a Milan Tegeltija primiti na sastanak.

Više od 30 puta Muriz Memić obraćao se VSTS-u tražeći sastanak kako bi iznio sve nepravilnosti u radu Tužilaštva KS koje vodi slučaj smrti njegovog sina zbog koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << se sudi Ljubi Seferoviću i njegovom ocu Bekriji. Memić će se 22. maja nakon ročišta sa svojim advokatom Ifetom Feragetom uputiti u VSTS-u.

U utorak su Memići organizirali sedme proteste, a brojnim Sarajlijama pridružili su se i Banjalučani koje je predvodio Davor Dragičević, otac stradalog Davida Dragičevića. Obojica očeva pokušavaju dokazati da njihova djeca nisu stradala onako kako zvaničnici tvrde.

(Avaz.ba)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.