Milan Marić i serija Porodica: Tri najveća izazova kada sam glumio Čedomira Jovanovića

Izvor: B92, 23.Apr.2021, 08:21

Milan Marić i serija Porodica: "Tri najveća izazova kada sam glumio Čedomira Jovanovića"

Glumac koji je tumačio lik političara u seriji Porodica govori za BBC šta mu je bilo najteže na ovom zadatku.

Da li puko imitirati Čedomira Jovanovića koji specifično govori ili se igrati glumom?

Ovo je bio jedan od izazova za glumca Milana Marića, koji je u seriji Porodica tumačio njegov lik.

Serija je inspirisana istinitim događajem kada je Čedomir Jovanović pregovarao sa Slobodanom Miloševićem o predaji pravosudnim organima nekadašnjeg predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Jugoslavije i Srbije.

"Tek kada smo došli na snimanje, shvatili smo kako su ti dani u vili Mir zaista izgledali i koliko je tu straha, tenzije, euforije bilo", kaže Marić za BBC na srpskom.

"Sve u zavisnosti od toga dokle su pregovori došli."

Pripremila: Marija Janković

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na bbcnasrpskom@bbc.co.uk

Izvor: BBC News na srpskom

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Serija Porodica i Milan Marić: O strahu u liku Čedomira Jovanovića, (ne)poverenju Miloševića, pregovorima sa mirisom baruta u nosu i tugi u porocima

Izvor: Danas, 23.Apr.2021

Firefly productions/BBCMilan Marić (levo) u ulozi Čedomira Jovanovića i desno u redakciji BBC-ija Mladi i energični političar Čedomir Jovanović ulazi u vilu Mir na Dedinju. Unutra ga čeka bivši predsednik zemlje Slobodan Milošević sa porodicom. Milošević odbija da se preda policiji, a nekoliko...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.