Milačić: Interventna policija došla po mene

Izvor: B92, 26.Jan.2020, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milačić: Interventna policija došla po mene

Predsednik opozicione Prave Crne Gore Marko Milačić objavio je da je tokom noći u njegovu kuću u Podgorici došla interventna policija.

Pored interventne policije, došlo je i desetak policajaca u civilu, napisao je Milačić.

"Dok se nalazim van zemlje, porodicu mi je u toku noći posetilo desetak policajaca, interventna jedinica i policajci u civilu, koji su svi skupa došli po mene", objavio je Milačić na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Fejsbuku.

On je naveo da se nalazi u Beogradu zbog skupa podrške narodu Crne Gore u odbrani svetinja.

"Ja vam stojim na crti, u boji trobojke, i ne možete nam ništa. Vidimo se brzo, oči u oči", poručio je Milačić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija noćas došla po Marka Milačića, on u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jan.2020

Predsednik opozicione crnogorske Prave Crne Gore Marko Milačić objavio je da je tokom protekle noći u njegovu kuću u Podgorici došla interventna policija i desetak policajaca u civilu..."Dok se nalazim van zemlje, porodicu mi je u toku noći posetilo desetak policajaca, interventna jedinica i policajci...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.