Mikser Design Market danas u Mikseru

Izvor: Blic, 13.Jul.2014, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mikser Design Market" danas u Mikseru

Tradicionalna prodajna izložba dizajniranih predmeta "Mikser Design Market" pod sloganom "Spremni za more" biće održana danas u Mikser Hausu.

Manifestacija traje od 12 do 19 časova i na njoj će se predstaviti 36 dizajnera i kreativnih zanatlija koji će posetiocima ponuditi svoje rukotvorine, predmete za kuću, kao i maštovite i originalne aksesoare za leto.

Mikser Design Market je prava destinacija za sve one koji žele da svoj stil upotpune unikatnim nakitom ili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << komadom odeće, da osveže enterijer svog doma neobičnim predmetima za kuću, kao i za one koji žele da nabave maštovite i originalne aksesoare neophodne za nezaboravno leto na morskoj obali.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.