Miketić (Moramo-Zajedno): Šta je sa prijavom za bahatu vožnju protiv Vučićevog kumića

Izvor: Beta, 06.Apr.2023, 09:42

Miketić (Moramo-Zajedno): Šta je sa prijavom za bahatu vožnju protiv Vučićevog kumića

Poslanik Skupštine Srbije iz poslaničke grupe "Moramo-Zajedno" Đorđe Miketić zatražio je od Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) odgovor da li će automobil koji je oduzet od Uroša Panića biti vraćen rentakar agenciji koja je u vlasništvu njegovog oca Petra Panića, kuma Aleksandra Vučića.Nakon što je srpska policija uhapsila auto umesto vozača Uroša Panića koji se snimao dok prebrzo vozi kroz Beograd i javno pozivao policiju da dođe da ga uhapsi, juče su mediji objavili da će MUP vratiti auto vlasniku - rentakar agenciji."Javno postavljam pitanje MUP-u ko je vlasnik agencije u čijem je vlasništvu 'lamborgini' koji je vozio vozio Uroš Panić, i da li je slučajno u pitanju rentakar agencija u vlasništvu njegovog oca Petra Panića? Da li se automobil vraća njegovom ocu, tačnije agenciji Rent a car Semlin? Da li se policija sada ruga u lice građanima, kao što se on rugao u lice policiji, javno ih izmevajući na snimcima dok je divljao gradom i dovodio u opasnost mnoge učesnike u saobraćaju", pitao je Miketić.Dodao je da MUP mora odgovoriti na pitanje šta je sa krivičnom prijavom za delo nasilničke vožnje koju je Miketić podneo još 28. marta."Za takvo ponašanje u saobraćaju sleduje kazna zatvora od 30 do 60 dana ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Miketić: Šta je sa prijavom za bahatu vožnju protiv Panića

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Apr.2023

Poslanik Skupštine Srbije iz poslaničke grupe "Moramo-Zajedno" Đorđe Miketić zatražio je od Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) odgovor da li će automobil koji je oduzet od Uroša Panića biti vraćen rentakar agenciji koja je u vlasništvu njegovog oca Petra Panića, kuma Aleksandra Vučića.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.