Mik Džeger je bio ljubavnik Karli Sajmon

Izvor: Blic, 12.Dec.2011, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mik Džeger je bio ljubavnik Karli Sajmon

U nedavno objavljenoj biografiji Stefena Dejvisa "More Room In A Broken Heart", otkriveno je da je Mik Džeger zaista imao ljubavnu aferu sa Kajli Sajmon.

Tek sa objavljivanjem pomenutog bestselera, postalo je jasno ko je misteriozni muškarac o kome je svojevremeno šarmantna Karli Sajmon pevala "You’re So Vain".

Pored činjenice da je misteriozni muškarac Mik Džeger, otkriveno je i da je zbog ove pesme njegova supruga Bjanka Sajmon uputila preteće pismo kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bi je otrgla od svog muža. Interesantno je i da je Karli Sajmon bila udata u to vreme.

Ona međutim, do danas nije priznala aferu sa Džegerom, ali nikada nije otkrila ko je misteriozni "So vain" (tako sujetan) muškarac kako kaže njena pesma.

Povezane vesti: Ejmi Vajnhaus se nije svidelo da peva u Bondu Pogledajte novi spot Saše Kovačevića Lejdi Gaga pevala Bilu Klintonu za rođendan Mik Džeger je molio suprugu da nosi grudnjak Marija Šerifović i Aca Lukas snimili spot

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.