Miholjsko leto, dobri uslovi za vožnju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Okt.2020, 07:24

Miholjsko leto, dobri uslovi za vožnju

Nastavlja se period lepog vremena sa osobinama miholjskog leta koje vozačima tokom dana donose prijatnu vožnju i dobru prohodnost puteva, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Međutim, u jutarnjim i večernjim satima magla i sumaglica pored reka, jezera i kanala donosi opasnost na putu jer smanjuje vidljivost i stvara vlažne kolovoze.

Poslednjih dana opasnost u vožnji predstavljaju i slabi jutarnji mrazevi koji na putevima u planinskim predelima mogu doneti slabu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << poledicu i opasnost od proklizavanja vozila.

Na naplatnim rampama nema zadržavanja vozila.

Nema zadržavanja ni na putničkim terminalima.

Kamioni na prelazima Horgoš, Kelebija, Batrovci i Bačka Palanka čekaju oko dva sata.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.