Miholjsko leto? VIDEO

Izvor: B92, 04.Okt.2020, 13:36

Miholjsko leto? VIDEO

Beograd -- Meteorolog Republičkog hidrometeorološkog zavoda Srbije Nedeljko Todorović kaže da od utorka sledi pad temperature u Srbiji.

On je gostujući u emisiji Jutro na Prvoj TV kazao da se u četvrtak i petak temperature približavaju prosečnim vrednostima za ovo doba godine, što je od 18 do 22 stepena.

"Poneki pljusak sutra i prekosutra. Od petka suvo, uglavnom sunčano, stabilna situacija, ali ne pretoplo", kazao je Todorović.

Prema njegovim rečima, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od petka će temperature biti oko i malo iznad proseka sa maksimalnim vrednostima između 20 i 25 stepeni.

"Taj jedan period između 9. oktobra pa do 14. - 15. oktobra bile bi karakteristike Miholjskog leta. Stabilna situacija, nema mnogo oblaka, nema vetra", kazao je Todorović.

Detaljnije o tome kakva nas jesen očekuje pogledajte u video prilogu u nastavku.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

UŽIVAJTE JOŠ SUTRA, ONDA SLEDI PREOKRET! Evo do kada će trajati "MIHOLJSKO LETO" i da li ćemo ove zime imati SNEGA

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2020

Posle "pravog letnjeg pljuska" jutros usred 4. oktobra, meteorolog RHMZ-a Nedeljko Todorović je govorio o tome do kad bi moglo da traje "Miholjsko leto" i kakva je zima pred nama...- U sredozemnoj oblasti tokom čitave zime očekuje se velika količina kiše, pljuskova i grmljavine - rekao je Nedeljko...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.