Mihajlovićeva povodom godišnjice Oluje: Žrtve nećemo zaboraviti, ali budućnost nas obavezuje na saradnju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Avg.2020, 09:26

Mihajlovićeva povodom godišnjice "Oluje": Žrtve nećemo zaboraviti, ali budućnost nas obavezuje na saradnju

Potpredsednica Vlade Srbije, prof. dr Zorana Mihajlović, rekla je povodom godišnjice hrvatske vojne akcije "Oluja", da srpski narod nikad neće zaboraviti svoje žrtve, ali da je važno da Srbija i Hrvatska za budućnost traže drugačije puteve od onih iz prošlosti i da kao susedi grade dobre odnose.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović: Žrtve Oluje nećemo zaboraviti, ali budućnost nas obavezuje na saradnju

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Avg.2020

Potpredsednica Vlade Srbije, Zorana Mihajlović, ocenila je u utorak povodom godišnjice hrvatske vojne akcije Oluja, da srpski narod nikad neće zaboraviti svoje žrtve, ali da je važno da Srbija i Hrvatska za budućnost traže drugačije puteve od onih iz prošlosti i da kao susedi grade dobre odnose. "Srbija...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.