Mihajlovićeva i Falkoni o izgradnji metroa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Nov.2019, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlovićeva i Falkoni o izgradnji metroa

Potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović, razgovarala je danas s ambasadorom Francuske u Srbiji, Žan Lujem Falkonijem, i saradnji dve zemlje na infrastrukturnim projektima, uključujući projekat izgradnje beogradskog metroa.

Mihajlovićeva je rekla da je beogradski metro jedan od najvrednijih infrastrukturnih projekata u regionu, procenjene vrednosti veće od četiri milijarde evra, čija realizacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zahteva saradnju svih učesnika u projektu, uključujući Vladu Srbije, Grad Beograd, francuske i kineske kompanije.

Na sastanku su razmotreni dosadašnji koraci u izradi tehničke dokumentacije, s obzirom na to da je urađena prethodna studija opravdanosti sa generalnim projektom za prve dve linije metroa, kao i planirani naredni koraci u nastavku projekta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović sa ambasadorom Francuske o izgradnji beogradskog metroa

Izvor: Beta Video, 19.Nov.2019

BEOGRAD - Ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović razgovarala je danas s ambasadorom Francuske u Srbiji Žan Lujem Falkonijem o saradnji dve zemlje na infrastrukturnim projektima, uključujući projekat izgradnje beogradskog metroa. (pokrivalice) Beta/MGSI

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.