Mihajlović upozorila  preduzeća i agencije zbog najavljenih padavina

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Nov.2016, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović upozorila preduzeća i agencije zbog najavljenih padavina

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, zbog vremenskih prilika i najavljenih padavina naložila je večeras preduzećima i agencijama da preduzmu sve preventivne mere iz svoje nadležnosti i da budu u pripravnosti.

U dopisu poslatom javnim preduzećima i agencijama iz njenog resora, ministarka ih je pozvala da preduzmu sve plansko-preventivne mere i da redovno obaveštavaju ministarstvo o stanju na terenu, saopštilo je ministarstvo građevinarstva, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << saobraćaja i infrastrukture.

Dopis je upućen Putevima Srbije, Koridorima Srbije  železničkim preduzećima Infrastruktura železnica Srbije,  Srbija kargo, Srbija voz, Železnice Srbije. Saobraćajnom institutu CIP, kao i Institutu za puteve, "Ivan Milutinović – PIM u restrukturiranju.

Upozoreni su i Agencija za bezbedost saobraćaja, kao i Aerodrom Nikola Tesla, kompanijama “Er Srbija”, Direktorata civilnog vazduhoplovstva  i  Kontrolia letenja Srbije i Crne Gore.

Među alarmiranim institucijama su i lučke kapetanije, Agencija za upravljanje lukama, Direkcija za vodne puteve, Uprava za utvrđivanje sposobnosti brodova za plovidbu, Uprava za transport opasnog tereta, kao i Jugoslovensko rečno brodarstvo i Luka Novi Sad.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.