Mihajlović sa Rusima o Južnom toku

Izvor: RTS, 18.Nov.2014, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović sa Rusima o "Južnom toku"

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović razgovarala je sa delegacijom kompanije "Centrogas" o učešću domaće građevinske industrije u realizaciji projekta "Južni tok".

Tokom razgovora sa predstavnicima ćerke kompanije ruskog "Gasproma" ocenjeno je da postoji prostor da srpske građevinske kompanije budu u većoj meri angažovane na izgradnji gasovoda "Južni tok", pojedinačno ili okupljene u konzorcijume, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Beta.

To će, kako je saopštilo resorno ministarstvo, biti u skladu sa iskustvom, tehonologijom i kadrovskim potencijalima kojima raspolažu srpske kompanije.

Mihajlović je rekla da je interes Vlade da se u Srbiji gradi, jer su u prethodnom periodu gradilo nedovoljno, ili su projekti realizovani sa zakašnjenjem.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Seminar o ravnopravnosti žena u politici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Nov.2014, 04:42

Na Fakultetu političkih nauka sutra će svečano biti otvoren seminar koji se bavi pitanjem rodne ravnopravnosti i položajem žena u politici, a prvo predavanje održaće potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović...Na seminaru pod nazivom "Žene...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.