Mihajlović i Ibrahimović pevali na Sanremu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Mar.2021, 08:09

Mihajlović i Ibrahimović pevali na Sanremu

Nekadašnji srpski fudbaler i trener Bolonje Siniša Mihajlović i igrač Milana Zlatan Ibrahimović nastupili su sinoć u revijalnom delu festivala u Sanremu sa pesmom "Vagabundo" grupe Nomadi iz 1972. godine.

Pre nego što su otpevali pesmu, oni su govorili o tome kako je počelo njihovo prijateljstvo, o borbi Mihajlovića s teškom bolešću i o tome kako ga je Ibrahimović podržavao.

Objasnili su da su pesmu "Vagabundo" izabrali jer su obojica lutalice.

Ibrahimović je prve večeri festivala, u utorak, otpevao pesmu srpske pevačice Nade Tpočagić "Jutro je".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

VIDEO: Siniša Mihajlović i Zlatan Ibrahimović pevali na Sanremu

Izvor: Radio 021, 05.Mar.2021

Nekadašnji srpski fudbaler i trener Bolonje Siniša Mihajlović i igrač Milana Zlatan Ibrahimović nastupili su sinoć u revijalnom delu festivala u Sanremu sa pesmom "Vagabundo" grupe Nomadi iz 1972. godine...Pre nego što su otpevali pesmu, oni su govorili o tome kako je počelo njihovo prijateljstvo,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.