Mihajlović: Žene u Srbiji manje zarađuju od muškaraca

Izvor: Danas, 03.Nov.2018, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Žene u Srbiji manje zarađuju od muškaraca

Žene u Srbiji zarađuju oko 16 odsto manje od muškaraca, u odnosu na 16,3 odsto, koliki je evropski prosek, izjavila je danas Zorana Mihajlović, podpredsednica Vlade i predsednica Koordinacionog tela za radnu ravnopravnost. Članak Mihajlović: Žene u Srbiji manje zarađuju od muškaraca se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Za isti posao manja plata: Žene u Srbiji zarađuju 16 odsto manje od muškaraca

Izvor: BKTV News, 04.Nov.2018, 11:04

Žene u Srbiji zarađuju oko 16 odsto manje od muškaraca, u odnosu na 16,3 odsto, koliki je evropski prosek, izjavila je danas Zorana Mihajlović, podpredsednica Vlade i predsednica Koordinacionog tela za radnu ravnopravnost..."U danu kada Evropska unija obeležava Dan jednakih zarada, jer od danas...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.