Mihajlović: Zakon mora da se poštuje

Izvor: RTS, 10.Okt.2019, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Zakon mora da se poštuje

Ministarka saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović kaže da dok je na snazi Zakon o prevozi putnika, on mora da se poštuje. Mihajlovićeva je istakla da to što radi 'Cargo' mogu da rade i lekari, i da kažu da pružaju pomoć u prevenciji pomoći.
Zorana Mihajlović je istakla da priča oko taksista postaje i liči na špansku seriju, a da zakon mora da se poštuje, i da je to jedina stvar.

>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />"Pokušava da se napravi zaklanjanje da iza priče o poštovanju zakona stoji da je sukob u vladi; ja nisam u sukobu sa Anom Brnabić, zakon je donesen, potpisala ga je ona, otišao je u parlament, potpisao ga je Vučić, nema rupe u zakonu, imamo kompaniju koja ne poštuje, nema razlike između divljih taksista i kompanije", navela je Mihajlovićeva.
Prema njenim rečima, kada neko govori o rupama u zakonu, neko može da kaže da neće poštovati bilo koji zakon.
"To što radi ‘Cargo‘ mogu da rade i lekari, i da kažu pružamo pomoć u prevenciji pomoći, mogu ugostitelji da urade, pa kažu pružamo pomoć u doručku, ručku, večeri", istakla je Mihajlovićeva.
To, kaže, nije rešenje.
"Rešenje je poštovanje zakona. Vlada sebi nije sama napravila zakon. Mora da se poštuje zakon, morate da se registrujete, da izdajete račune", kazala je Mihajlovićeva.
Navodi da ne štiti taksiste, već, smatra da je nedopustivo.
"Ali ne napadam ‘Cargo‘, upozoravam da ne poštuju zakon. Hitno poštovanje institucija. Ako hoćemo da promenimo zakon, hajde da ga menjamo, ali dok je na snazi mora da se poštuje", zaključila je Mihajlovićeva.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlovićeva: Nema nikakve rupe u zakonu o prevozu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Okt.2019

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović izjavila je danas da ona nije u sukobu sa premijerkom Anom Brnabić po pitanju CarGO, koliko je premijerka u sukobu sa njom..."A onda to može značiti da je ona za nepoštovanje zakona, a ja duboko verujem da to nije tačno'', istakla...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.