Mihajlović: Ugovor o zajmu od 100 miliona evra za izgradnju auto-puta Niš-Merdare-Priština

Izvor: Danas, 12.Sep.2019, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Ugovor o zajmu od 100 miliona evra za izgradnju auto-puta Niš-Merdare-Priština

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović potpisala je danas sa Evropskom investicionom bankom (EIB) ugovor o zajmu u vrednosti 100 miliona evra, i ugovor o pomoći od 40,6 miliona evra za izgradnju auto-puta Niš-Merdare-Priština, saopšteno je danas iz njenog kabineta. Članak Mihajlović: Ugovor o zajmu od 100 miliona evra za izgradnju auto-puta Niš-Merdare-Priština se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Potpisan ugovor za kredit za izgradnju auto-puta Niš - Priština

Izvor: JužneVesti.com, 12.Sep.2019

Ugovor sa Evropskom investicionom bankom o zajmu, vredan 100 miliona evra i ugovor o investicionom grantu vredan 40,6 miliona evra za izgadju dugonajavljivanog auto-puta Niš - Priština, kako kažu u Ministarstvu građevine, potpisala je ministarka Zorana Mihajlović. Dodaju da će se najpre raditi...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.