Mihajlović: Stranci neće igrati dok sam ja selektor

Izvor: Glas javnosti, 22.Apr.2013, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Stranci neće igrati dok sam ja selektor

BEOGRAD - Selektor fudbalera Siniša Mihajlović izjavio je za Sportski žurnal da neće pozivati strance da igraju za Srbiju.

Mihajlović je time otklonio sve dileme koje su se prethodnih dana pojavile oko eventualnog nastupa napadača Vojvodine Abubakara Oumarua, ili kao što je to bio slučaj ranije sa Kleom.

"Dok sam ja selektor nijedan stranac neće igrati za Srbiju, pa ni Oumaru. Nijedan stranac ne može da oseća Srbiju kao domaći igrač", rekao je Mihalović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti <<
Fudbalska javnost je u prethodnom periodu gotovo svakog boljeg stranca iz srpskih klubova povezivala sa reprezentacijom, ali se do sada nije desilo da bilo ko od njih postane "Orao".

Očigledno se to neće desiti ni dok je Mihajlović taj koji određuje sastav reprezentacije.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.