Mihajlović: Posle izveštaja Radne grupe govoriće se o saradnji sa Aktorom

Izvor: Beta Video, 05.Feb.2017, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Posle izveštaja Radne grupe govoriće se o saradnji sa Aktorom

BEOGRAD - Ministarka gradjevine, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović je istakla da će se, kada Radna grupa završi izveštaj o radovima na toj deonici, doneti odluka šta je prihvatljivo iz novog predloga dinamike radova Aktora. Na pitanje da li će javno preduzeće Koridori Srbije, koje upravlja tim projektom, snositi sankcije, Mihajlović je istakla da će, u zavisnosti od nalaza Radne grupe i od toga da li je bilo zloupotrebe ili štete zato što nešto nije uradjeno, taj dokument biti predat nadležnim organima. (CH5)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Izveštaj radne grupe o Aktoru je završen

Izvor: Beta, 05.Feb.2017

Ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović izjavila je da je Radna grupa usvojila konačan izveštaj o deonici Koridora 10 na kojima radi grčka kompanija Aktor i da će izveštaj dobiti u ponedeljak.Ona je u intervjuu za agenciju Beta kazala da ministarstvo bilo...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.