Mihajlović: Politika u šatorima, to je neka nova moda

Izvor: Mondo, 07.Maj.2019, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Politika u šatorima, to je neka nova moda

Odgovorni političari vode politiku u institucijama a ne u šatorima, poručila je danas potpredsednica mlade i ministarka saobraćaja, infrastrukture i građevinarstva Zorana Mihajlović.

Foto: Mondo/Goran Sivački Zorana Mihajlović - 5. 5. 1970.

"To je neka moda postala da se neka politika vodi u šatorima. Imate šator opozicije u Pionirskom parku, imate šator u Hrtkovcima. Ako ste odgovoran političar sve ono što je politika vodite u institucijama", rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je Mihajlović odgovarajući na pitanje novinara nakon obilaska radova na izgradnji mosta u Ostužnici.

Mihajlović je navela da je zadatak države da stvara uslove da se radi i da bi volela da opozicija sa mnogo više argumenata i činjenica kaže šta to ne valja ili da kaže koji je njihov plan.

"Šatori su najmanje pogodno mesto za vođenje politike, to je moj stav", naglasila je Mihajlović.

Kako je navela, građani na izborima donose sud o tome kako rade političari i vlast se menja na izborima.

Istakla je da građani mogu jako dobro da vide kako ko radi po rezultatima koji se postižu i tako navela da se danas astala potpredsednikom Svetske banke Sirilom Mulerom, te da nova agenda rasta Srbije koju predlaže Svetska banka je nastavak reformi koje mogu da omoguće Srbiji rast od čak sedam odsto godišnje.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović: Naši stručnjaci spremni za velike poduhvate

Izvor: Beta Video, 07.Maj.2019

BEOGRAD - Ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović je posle obilaska radova na izgradnji mosta rekla da će se izgradnjom prstena oko Beograda smanjiti emisija štetnih gasova, nivo buke i zagadjenja. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.