Mihajlović: Pobedićemo Bolonju

Izvor: Vesti-online.com, 06.Jan.2010, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Pobedićemo Bolonju

Trener fudbalera Katanije Siniša Mihajlović izjavio je da očekuje osvajanje sva tri boda protiv svog nekadašnjeg kluba Bolonje u sutrašnjem meču 18. kola Serije A.

Mihajlović je tokom prošle sezone vodio ekipu Bolonje, ali je otpušten posle serije loših rezultata.

"Bio sam razočaran načinom na koji su me otpustili. Imali smo dogovor i bio sam vrlo iznenađen kada su raskinuli saradnju sa mnom pre kraja sezone", rekao je srpski stručnjak i dodao:
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
"Nemam za čime da žalim. Jedino o čemu sada mislim je pobeda, a siguran sam da će je Katanija ostvariti u sredu", dodao je Mihajlović, čija Katanija se trenutno nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli Serije A sa 12 bodova.

Od ostalih mečeva izdvajamo utakmicu između Milana i Đenove. "Rosoneri" su uprkos oscilacijama u igri na drugoj poziciji, dok Đenovljani imaju nameru da sezonu završe na poziciji koja naredne sezone vodi u Evropu.

Vodeći Inter gostuje solidnom Kjevu, dok će Juventus biti gost Parme koja se na iznenađenje mnogih i dalje nalazi na deobi četvrte pozicije.

Sreda, 6. januar:

Kjevo - Inter 12,30

Atalanta - Napoli 15,00

Bari - Udineze 15,00

Kaljari - Roma 15,00

Katanija - Bolonja 15,00

Lacio - Livorno 15,00

Parma - Juventus 15,00

Sampdorija - Palermo 15,00

Sijena - Fiorentina 15,00

Milan - Đenova 20,45

Tabela: Inter 39, Milan (-1) 31, Juventus 30, Roma i Parma 28, Napoli 27, Palermo 26,..

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.