Mihajlović: Očekujem fizički napad na članove porodice

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Jun.2016, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Očekujem fizički napad na članove porodice

Potredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović saopštila je danas da je zabrinuta za svoju porodicu i da je sledeće što očekuje, nakon što su pojedini mediji objavili fotografiju zgrade u kojoj živi, fizički napad na njih.

"Ono što posle ovakvih naslova sutra mogu da očekujem jeste da mi neko upadne u stan i povredi mene i moju porodicu", navela je Mihajlović u saopštenju dostavljenom medijima.

Danas >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je, kaže, Agenciji za borbu protiv korupciju dostavila procenu vrednosti ručnog sata koji nosi, a koju je, kako kaže, uradila naša poznata zlatarska kuća.

U proceni se navodi da je vrednost sata nekoliko desetina puta manja od one koja je navedena u medijima.

Mihajlović kaže i da je procenu dostavila Agenciji kako ne bi bila dovedena u zabludu da se radi o "skupocenom satu".

"Kao i do sada, uvek stojim na raspolaganju Agenciji za borbu protiv korupcije da proveri imovinu koju sam prijavila kao državni funkcioner", navela je Mihajlović.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.