Mihajlović: Novi rekord, do 1. septembra 37,5 miliona vozila na autoputevima

Izvor: Danas, 05.Sep.2019, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Novi rekord, do 1. septembra 37,5 miliona vozila na autoputevima

Potpredsednica Vlade i ministarka saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je da je u Srbiji i ove godine oboren rekord po broju automobila na našim autoputevima. Članak Mihajlović: Novi rekord, do 1. septembra 37,5 miliona vozila na autoputevima se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oboren rekord: Srpskim auto-putevima prošlo 37,5 miliona vozila

Izvor: B92, 05.Sep.2019

Beograd -- U Srbiji i ove godine oboren rekord po broju automobila na našim auto-putevima..."Od 1. januara 2019. do kraja letnje sezone 1. septembra auto-putevima kroz Srbiju bilo je 37.551.150 vozila, što je za 1,2 miliona vozila više nego prošle godine", navodi potpredsednica Vlade Srbije i ministarka...

Nastavak na B92...

Mihajlović: Do 1. septembra 37,5 miliona vozila na auto-putevima u Srbiji

Izvor: Danas, 06.Sep.2019, 09:15

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je da je u Srbiji i ove godine oboren rekord po broju automobila na srpskim auto-putevima. Članak Mihajlović: Do 1. septembra 37,5 miliona vozila na auto-putevima u Srbiji se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.