Mihajlović: Nelegalni objekat na Pančićevom vrhu biće srušen, pitanje je vremena

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Nov.2019, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Nelegalni objekat na Pančićevom vrhu biće srušen, pitanje je vremena

Nelegalni objekat, izgrađen na Pančićevom vrhu na Kopaoniku ne može da ostane na tom mestu i biće strušen samo je pitanje vremena, rekla je ministarska građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

Ona je, odgovarajući na pitanja novinara na predstavljanju rezultata istraživanja Američke privredne komore o reformama u Srbiji, rekla da postoji mogućnost da taj objekat sruši sam investitor.

Ugostiteljki objekat od 1.000 kvadrata umesto >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << montažnog ski-bifea uz saglasnost opštine Brus izgradila je u zaštićenoj zoni Nacionalnog parka Snežana Mitković iz Smedereva, a nakon što je Ministarstvo građevinarastva, saobraćaja i infrastrukture utvrdio da je nelegalan mesecima traje prebacivanje lopte između policije i tužilaštva u Kraljevu oko realizacije odluke o rušenju.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović rekao je da će taj objekat biti srušen do kraja ove godine.

"Postoji mogućnost da sam investitor sruši taj objekat jer ako bi to rušila država koštalo bi ga 200.000 evra", rekla je Mihajlović.

Dodala je da je podneta krivična prijava protiv investitora Snežane Mitković i još niz protiv odgovornih za gradnju tog nelegalnog objekta.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović: Nelegalni objekat na Pančićevom vrhu biće srušen samo je pitanje vremena

Izvor: Danas, 28.Nov.2019

Nelegalni objekat, izgrađen na Pančićevom vrhu na Kopaoniku ne može da ostane na tom mestu i biće strušen samo je pitanje vremena, rekla je danas ministarska građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

Nastavak na Danas...

Mihajlović: Bilo je pitanje vremena kad će objekat biti srušen

Izvor: Večernje novosti, 28.Nov.2019

Bilo je pitanje vremena kada će nelegalno izgrađeni objekat na Pančićevom vrhu na Kopaoniku biti srušen Bilo je pitanje vremena kada će nelegalno izgrađeni objekat na Pančićevom vrhu na Kopaoniku biti srušen, a Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.