Izvor: RTS, 09.Mar.2021, 16:25

Mihajlović: Na leto počinje izgradnja gasovoda od Niša do bugarske granice

Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović kaže da bi radovi na izgradnji gasne interkonekcije Srbije i Bugarske trebalo da počnu na leto i da budu završeni za dve godine.
Tender za izbor izvođača radova na izgradnji gasne interkonekcije Srbije i Bugarske, od Niša do Dimitrovgrada, objavljen je danas.

Ministarka Zorana Mihajlović je rekla da do kraja maja treba da bude izabran najpovoljniji izvođač koji će graditi gasovod dužine 109 kilometara, od Niša do bugarske granice.
Vrednost posla je 85 miliona evra.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Objavljen tender za izgradnju gasne interkonekcije Srbija-Bugarska

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Mar.2021

Tender za izbor izvodača radova na izgradnji gasne interkonekcije Srbije i Bugarske, od Niša do Dimitrovgrada, objavljen je danas, saopštila je Delegacija EU u Srbiji.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Srbija dobija još jedan pravac za dotok gasa: 85 miliona € za liniju od Dimitrovgrada do Niša

Izvor: B92, 09.Mar.2021

Tender za izbor izvodača radova na izgradnji gasne interkonekcije Srbije i Bugarske od Niša do Dimitrovgrada objavljen je danas...Potpredsednica Vlade i ministarka rudarstva i energetika Zorana Mihajlović kaže za Tanjug da bi radovi trebalo da krenu na leto i budu završeni za dve godine...Mihajlović...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.