Izvor: N1 televizija, 21.Jun.2021, 15:21

Mihajlović: Izmeniti zakone koji se tiču dečijih prava, posebno ranih brakova

Predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović izjavila je da je važno da se pokrene inicijativa za izmenu nekoliko važnih zakona koji se tiču dečjih prava, posebno ranih i dečjih brakova, jer oni predstavljaju ozbiljno kršenje prava dece, saopšteno je iz njenog kabineta.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlovićeva sa direktorkom UNICEF-a: Dečji brakovi ozbiljno kršenje ljudskih prava

Izvor: Danas, 21.Jun.2021

Pored toga što zajedno realizujemo projekat usmeren na borbu protiv nasilja nad ženama i devojčicama, kao i rad Nacionalne koalicija za sprečavanje dečjih brakova, tema za saradnju je mnogo, istakla je danas predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović sa direktorkom...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.