Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Maj.2021, 13:12

Mihajlović: Istražne bušotine nijednog trenutka nisu bile predvidjene na teritoriji Topole

Ministarka rudarstva i energetike Srbije Zorana Mihajlović, razgovarala je danas sa predstavnicima Topole o geološkim istraživanjima plemenitih i obojenih metala na lokalitetu Rudnik, na kojem istražni prostor delom obuhvata i teritoriju te opštine.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Mihajlovic (18. 5): Istrazne busotine nisu bile predvidjene u Topoli; Resenje Ministarstva (26. 4): Istrazni prostor nalazi se na teritoriji Ljiga, Gornjeg Mianovca i Topole

Izvor: PrviPrviNaSkali.com, 18.Maj.2021

Vest sa sajta Ministarstva rudarstva i energetike .Mihajloviceva: Istrazne busotine nijednog trenutka nisu bile predvidjene na teritoriji opstine Topola .Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka rudarstva i energetike, prof. dr Zorana Mihajlovic, razgovarala je danas sa predsednikom Opstine Topola I..

Nastavak na PrviPrviNaSkali.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.