Mihajlović: Đilas i Pajtić izmišljaju priče o diktaturi, a sami su se ponašali kao despoti

Izvor: Press, 25.Sep.2013, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Đilas i Pajtić izmišljaju priče o diktaturi, a sami su se ponašali kao despoti

"Zaista ne mogu da prihvatim da o uvođenju nekakve diktature i svojoj tobožnjoj ugroženosti govore oni koji su se u Beogradu, Vojvodini, a do pre nešto više od godine dana i u celoj Srbiji, ponašali kao da je reč o njihovoj privatnoj despotiji" rekla je Mihjalović Tanjugu.

Ona je, komentarišući optužbe DS-a da se sprovodi politički progon i da to pokazuju i jučerašnja hapšenja u Vojvodini, navela da je Ðilas sve potencijale Beograda, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je svetska metropola, upregao za ličnu promociju i ostvarivanje svojih poslovnih interesa, a kada je tome konačno došao kraj setio se da Srbiji preti izmišljena diktatura.

Prema njenim rečima, Ðilasovo shvatanje demokratije i vladavine prava izgleda podrazumeva i to da država i pravosudni organi ćutke gledaju enormno zaduživanje Beograđana, maglovite poslovne aranžmane sa privatnim firmama oko Busplusa, haos u gradskim preduzećima...

"U strahu od preispitivanja tih poslova on unapred govori o hapšenjima, a ja mu poručujem da se ne može dogoditi da na pravosuđe više iko vrši politički pritisak kao što je to rađeno u vreme vlasti DS-a kada je televizija snimala privođenja ljudi koji su mesecima i godinama neovlašćeno držani u pritvoru" kazala je Mihajlović.

Ona je i podvukla da Ðilas sa mesta gradonačelnika Beograda, "osiromašenog za vreme njegovog mandata, odlazi mnogostruko bogatiji nego što je bio pre nego što je ušao u politiku.

"Želimo mu srećan put, a Beograd i Beograđani će učiniti sve da što je moguće pre otklone posledice njegove štetočinske vladavine" poručila je Miajlović.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.