Mihajlović: Blokade i destrukcija nisu ekološki aktivizam

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Dec.2021, 16:06

Mihajlović: Blokade i destrukcija nisu ekološki aktivizam

Potpredsednica Vlade i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović kaze da destruktivnom politikom i napadima na predsednika Vučića i Vladu "tzv. aktivisti i nadriekolozi" dokazuju da im je od početka bio cilj dolazak na vlast.

"Nemoralno je da se tzv. aktivisti zaklanjaju iza plemenite ideje i politike zdravije životne sredine, a da u stvari jure samo svoje fotelje. Aleksandar Jovanović Ćuta ima pravo da bude protiv razvoja i svih projekata i da to kandiduje na izborima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kao svoju politiku, kao što ima pravo da protestuje, ali je nedopustivo da se ugrožava normalno funkcionisanje većine građana Srbije, niti da neko poziva na blokade i rušenje", kaže Mihajlović.

Dodaje da sve što mesecima "tzv. aktivisti i nadriekolozi" gotovo svakodnevno izmišljaju o projektu Jadar ima veze jedino sa njihovim političkom promocijom i pokušajem da se domognu vlasti.

"Takva politika zasniva se na napadima, neistinama i obmanama, a blokadama i barikadama dokazuju da su zarad ostvarivanja ličnih ciljeva i političkih ambicija spremni da žrtvuju normalan život građana", kaže Mihajlović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.