Izvor: S media, 10.Dec.2012, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Biće struje i gasa

Energetska situacija u Srbiji je stabilna i za sada sve funkcioniše kako treba, izjavila je danas ministarska energetike Zorana Mihajlović.

Mihajlović je istakla da je stabilno snabdevanje električnom energijom, gasom i da toplane rade bez problema.

Ona je, u izjavi novinarina u Privrednoj komori Srbije, izrazila očekivanje da će takva situacija ostati i unarednom periodu i da će ova grejna sezona završiti bez većih problema.

(Tanjug)

Foto:Beta

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović: Energetska situacija stabilna

Izvor: Capital.ba, 10.Dec.2012

BEOGRAD, Energetska situacija u Srbiji je stabilna i za sada sve funkcioniše kako treba, izjavila je danas ministarka energetike Zorana Mihajlović. Mihajlović je istakla da je stabilno snabdijevanje električnom energijom, ..

Nastavak na Capital.ba...

Energetski sistem je stabilan

Izvor: Kurir, 10.Dec.2012

Sve funkcioniše kako treba za sada, kazala je ministarka..BEOGRAD - Ministarka energetike Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da je energetski sistem u Srbiji za sada stabilan i omogućava redovno snabdevanje potrošača..."Bilo je manjih problema u elektroenergetskom sistemu, ali je to prevaziđeno....

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.