Miha najgori

Izvor: Vesti-online.com, 28.Sep.2015, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miha najgori

Posle trećeg poraza Milana u šest kola Serije A, italijanski mediji su osuli drvlje i kamenje na srpskog stručnjaka Sinišu Mihajlovića.

"Rosoneri" igraju po sistemu toplo-hladno, a posle neuspeha u Đenovi, sedma sila ne štedi nekadašnjeg selektora Srbije.

-  Mihajlović je osvojio manje bodova i od Pipa Inzagija, a što se tiče same igre, nema nikakvog napretka - piše "Gazeta delo Sport", dok "Tutosport" pita:

- Siniša, na šta liči ovaj tvoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Milan? Poraz od Đenove je bio neizbežan, od igre nije bilo ništa.

Teški dani su pred Mihajlovićem. Ni pojačanja Baka, Baloteli nisu uspeli da razmrdaju nekadašnjeg evropskog giganta, koji poslednjih nekoliko godina tavori i u Italiji, a kamoli u Evropi.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.