Migranti krijumčareni među daskama i brašnom

Izvor: N1 televizija, 28.Feb.2017, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Migranti krijumčareni među daskama i brašnom

Na graničnim prelazima ka Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj carinici i policija su sprečili osam migaranata u pokušaju ilegalnog prelaska državne granice, saopštila je Uprava carina.

Na graničnom prelazu Sremska Rača je prilikom detaljnog pregleda kamiona bosanskohercegovačkih registarskih oznaka, koji je prevozio rezane hrastove daske iz Srbije ka BiH, u tovarnom delu pronađeno šest muškaraca, starih između 17 i 22 godine, od kojih su pet migranti iz Pakistana, a jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << iz Avganistana.

U saopštenju se navodi da su kod svih pronađene identifikacione kartice ili papirni obrasci za prehranu prihvatno-tranzitnog centra u Obrenovcu.

Na graničnom prelazu Šid rano jutros među pšeničnim brašnom koje je kamion domaćih registarskih oznaka prevozio iz Srbije ka Italiji, pronađena su dva mladića iz Avganistana.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.