Mićunović počasni predsednik DS, Lutovac na njegovom mestu

Izvor: B92, 24.Okt.2016, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mićunović počasni predsednik DS, Lutovac na njegovom mestu

Beograd -- Predsedništvo Demokratske stranke predložilo je da za počasnog predsednika stranke bude izabran Dragoljub Mićunović, piše “Blic”.

Osim toga, jednoglasno je odlučeno da za predsednika Političkog saveta bude izabran Zoran Lutovac.

List podseća da je Mićunović godinama na čelu Političkog saveta DS, a da je Lutovac bio drugi po broju glasova na unutarstranačkim izborima za lidera stranke.

Za članove Statutarne komisije, Predsedništvo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je predložilo Dušana Dinčića, Borisa Pavlovića, Anređu Katančevića, Dragana Radulovića, Đorđa Popca, Dragana Alempijevića, Suzanu Bojković, Srđana Sandića i Mirka Soca, a trebalo bi da budu izabrani na stranačkoj skupštini sledećeg vikenda.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.