Mićunović: Nisam glasao za učešće DS u Savezu Srbije

Izvor: Danas, 03.Sep.2018, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mićunović: Nisam glasao za učešće DS u Savezu Srbije

Funkcioner i nekadašnji predsednik Demokratske stranke Dragoljub Mićunović rekao je da nije glasao za učešće DS u osnivanju Saveza za Srbiju jer na sednici Glavnog odbora stranke u nedelju nije bilo debate, da ima rezerve prema tom Savezu i da njega isključivo interesuje DS. Članak Mićunović: Nisam glasao za učešće DS u Savezu Srbije se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Mićunović: Nisam napustio GO, glasao sam protiv pravilnika Saveza

Izvor: Danas, 04.Sep.2018, 12:31

Dokle god Demokratska stranka bude sprovodila svoju izvornu politiku, neće biti novih raskola u stranci, uprkos činjenici da je odlukom većine pristupila Savezu za Srbiju u kojoj su i neke desničarske stranke, poput Dveri i stranke Milana Stamatovića. Članak Mićunović: Nisam napustio GO, glasao...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.