Microsoft zvanično pokrenuo Skype za poslovne korisnike (VIDEO)

Izvor: B92, 12.Nov.2014, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Microsoft zvanično pokrenuo Skype za poslovne korisnike (VIDEO)

Microsoft je i zvanično odlučio da preimenuje Lync u Skype for Business, planirajući da ponudi poslovnim korisnicima mešovito rešenje koje nudi najbolje od obe aplikacije, sa komunikacijama u fokusu, naravno.

Skype for Business dolazi sa svim aktuelnim mogućnostima Lync-a, ali dodaje i neke nove funkcije, pa kompanija poručuje da postojeći korisnici neće izgubiti faktor bliskosti kada se završi preimenovanje.

U ovom trenutku Lync već podržava instant poruke >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i audio pozive sa Skype kontaktima, ali nakon što se spajanje završi, Skype for Business će takođe ponuditi i video pozive i pristup Skype korisničkom direktorijumu.

Integracijom Lync-a u Skype seriju proizvoda, Microsoft pokušava da ponudi poslovnim korisnicima bolje rešenje kako bi bili u kontaktu sa partnerima i zaposlenima.

Skype ikonice za pozivanje, dodavanje videa, prekidanje, će i dalje biti tu, što bi trebalo da obezbedi neku vrstu lakšeg korišćenja za one koji su ranije koristili ovaj VoIP klijent.

Izvor: www.benchmark.rs

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.